EPA energielabel Energie prestatie advies

6

EPA, Energie Prestatie Advies

Uitvoering van een Energie Prestatie Advies is maatwerk. Dit laat u dan ook uitvoeren door een gecertificeerde EPA-adviseur van Sepa Green Solutions. De EPA-adviseur geeft inzicht in bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen voor uw woning, bedrijfspand en instelling- en overheidsgebouw. Met als basis de nationale beoordelingsrichtlijn, is de kwaliteit van het energieadvies geborgd en dus betrouwbaar. U ontvangt van de EPA-adviseur een maatwerk adviesrapport en het energielabel passend bij het gebouw.

 

Mail of bel+31 (0) 88 01 24 821 voor een afspraak met de gecertificeerde (S)EPA-adviseur.
EPA-maatwerkrapport en een energielabel
Sepa Green Solutions verzorgt naast het energielabel, een vakkundig en professioneel opgesteld EPA-maatwerkrapport voor u. Zo’n EPA-maatwerkadvies geeft u heldere aanknopingspunten voor goede besluitvorming als u gaat voor verbetermaatregelen.
Het EPA maatwerkrapport geeft inzicht in:

 • de huidige energieprestatie van het gebouw
 • bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen
 • kosten, baten en reële terugverdientijden van de verschillende maatregelen
 • kosten onderhoud voor de komende 15 tot 25 jaar

Basis voor Wet Milieubeheer
Met het EPA-maatwerkrapport van Sepa Green Solutions heeft u een waardevolle basis gelegd. De informatie uit de rapport is zeer geschikt voor overleg met de gemeente bijvoorbeeld, in het kader van de wet milieubeheer.

Subsidie voor verbetermaatregelen

Vraag de Sepa Green Solutions ook naar uitvoering van de verbetermaatregelen. De adviseur helpt u bij subsidie aanvraag en eventuele financiering van het project.

 

Meer weten over energiebesparing en verduurzamen?

Sepa Green Solutions voor besparen, opwekken en hergebruik van energie.

Mail of bel +31 (0) 88 01 24 821 voor meer informatie en direct antwoord op uw vragen.

 • Wat zeggen onze klanten?

  In mei zijn de eerste panelen gelegd op het dak van Twepa in Enschede. De panelen zijn in oost-west-richting geplaatst om een zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de zon. Daarnaast zorgt de licht grijze dakbedekking, waardoor het zonlicht weerkaatst, ongeveer zeven procent meer stroom. Twepa wil bijdragen aan een betere en duurzame wereld. Ik kijk tevreden terug op het eindresultaat. Ook het monitoren van Sepa Green Solutions wordt zeer gewaardeerd. Zonopbrengst, subsidie verwerking, saldering en onderhoud, zaken die Sepa voor ons ontzorgen.

  Een duurzamere manier van werken moet gewoon de norm worden.

  Coen Brinkman, Commercieel directeur Snuverink Twepa
 • Wat zeggen onze klanten?

  “We zijn erg tevreden met onze zonnecellen van Sepa Green Solutions. De opgewekte energie wordt mooi weergegeven in de grafieken, bovendien is het design van de panelen erg mooi ,niet geheel onbelangrijk vonden wij. Sepa biedt hierin de laatste trends op gebied van zonne-energie. Wij zijn vooraf goed geadviseerd vooraf mbt de ideale plaatsing van de cellen op het dak maar omtrent de belastingvoordelen. De monteurs die de panelen hebben geïnstalleerd waren vakbekwaam en hebben de panelen keurig gemonteerd. Sindsdien wij gebruik maken van zonnecellen veel meer inzichten gegeven in het verbruik van onze energie.

  Kortom;
  Onze zonnepanelen van Sepa liggen nu een paar maanden op ons dak en was een perfecte investering die zich in de toekomst zelf terugbetaald”

  Michel Schasfoort, Tevreden klant Sepa Green Solutions BV
 • Wat zeggen onze klanten?

  Sepa heeft een tweetal jaren geleden bij ons op  twee fabriekshallen zonnepanelen gelegd. Het was destijds het grootste zonnepanalen dak van Hengelo. Het gehele traject van advisering tot bedrijfsklare oplevering werd begeleid door Nick Slaghuis die ons zeer ter zake kundig heeft voorgelicht.

  Wij zijn uitermate tevreden over de opbrengst en besparing die wij daardoor gerealiseerd hebben.

  Henk J. Pol, Directeur Heerbaart Jongman Metaal BV
 • Wat zeggen onze klanten?

  “Goed en vooral persoonlijk advies. Met al mijn vragen kon en kan ik terecht. De naservice is ook heel goed. Heel prettig.”

  Mevrouw D. Jacobson,

 • Wat zeggen onze klanten?

  “Wij van Mencke Landbouw BV vinden dat duurzaam werken de norm moet worden.
  Onze samenwerking met Sepa Green past in deze gedachte, waarbij Sepa Green Solutions ons heeft voorzien van duurzame energieoplossingen in de vorm van zonnepanelen.
  Sepa Green Energy verzorgt voor ons de verdere zaken zoals de (terug)levering van stroom en de levering van gas, waardoor alles binnen één bedrijf met één aanspreekpunt is geregeld.
  De langdurige samenwerking met Sepa Green voldoet voor ons dan ook zowel letterlijk, als figuurlijk aan onze duurzame uitgangspunten.”

  Berend & Elice Mencke, Mencke Landbouw BV