Lage btw-tarief bij renovatie ook na 1 juli 2015 mogelijk

Het lage btw-tarief van 6% betalen is ook na 1 juli 2015 nog steeds mogelijk. Niet meer voor alle renovatie aan uw woning, maar wel voor bepaalde klussen zoals schilderen, stukadoren, isolatie van uw woning. Wat zijn de voorwaarden om ook in 2016 nog voor het laag btw tarief in aanmerking te komen? Dat is goed nieuws, want u betaalt toch ook liever niet te veel voor een klus of verbouwing? Valt hovenierswerk en het onderhoud van de tuin onder het laag btw tarief? Wat betekent dit voor de offerte? Betaal niet te veel btw voor schilder, woningisolatie of stukadoor. Voor hen vervalt de lage btw niet.

Lees hier verder.

 

 

 

Eerlijk advies over zonnepanelen en zonnecollectoren / zonneboilers U wilt duurzame zonne-energie opwekken. Dit levert u kostenbesparing…

Zonnepanelen, zonnecollectoren en zonneboilers

WKK – Warmtekracht-koppeling installatie Met een warmtekrachtkoppeling installatie (WKK) haalt u een eigen energiecentrale in ‘huis’. Dit…

WKK Warmte – kracht – koppeling

Een biomassaketel: CO2 neutraal verwarmen Een biomassaketel of pelletketel is populair door z’n verbranding van onuitputtelijke energiebronnen….

Warmtepompen en biomassaketels

Subsidies en financiering Het Ministerie van Economische Zaken stelt subsidie beschikbaar voor een duurzame samenleving. Ze biedt…

Subsidies en financieringen

Met LED verlichting flink op energie besparen Met het gebruik van LED-lampen en spaarlampen bespaart u al…

LED verlichting

EPA, Energie Prestatie Advies Uitvoering van een Energie Prestatie Advies is maatwerk. Dit laat u dan ook…

EPA energielabel Energie prestatie advies
 • Wat zeggen onze klanten?

  In mei zijn de eerste panelen gelegd op het dak van Twepa in Enschede. De panelen zijn in oost-west-richting geplaatst om een zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de zon. Daarnaast zorgt de licht grijze dakbedekking, waardoor het zonlicht weerkaatst, ongeveer zeven procent meer stroom. Twepa wil bijdragen aan een betere en duurzame wereld. Ik kijk tevreden terug op het eindresultaat. Ook het monitoren van Sepa Green Solutions wordt zeer gewaardeerd. Zonopbrengst, subsidie verwerking, saldering en onderhoud, zaken die Sepa voor ons ontzorgen.

  Een duurzamere manier van werken moet gewoon de norm worden.

  Coen Brinkman, Commercieel directeur Snuverink Twepa
 • Wat zeggen onze klanten?

  “We zijn erg tevreden met onze zonnecellen van Sepa Green Solutions. De opgewekte energie wordt mooi weergegeven in de grafieken, bovendien is het design van de panelen erg mooi ,niet geheel onbelangrijk vonden wij. Sepa biedt hierin de laatste trends op gebied van zonne-energie. Wij zijn vooraf goed geadviseerd vooraf mbt de ideale plaatsing van de cellen op het dak maar omtrent de belastingvoordelen. De monteurs die de panelen hebben geïnstalleerd waren vakbekwaam en hebben de panelen keurig gemonteerd. Sindsdien wij gebruik maken van zonnecellen veel meer inzichten gegeven in het verbruik van onze energie.

  Kortom;
  Onze zonnepanelen van Sepa liggen nu een paar maanden op ons dak en was een perfecte investering die zich in de toekomst zelf terugbetaald”

  Michel Schasfoort, Tevreden klant Sepa Green Solutions BV
 • Wat zeggen onze klanten?

  Sepa heeft een tweetal jaren geleden bij ons op  twee fabriekshallen zonnepanelen gelegd. Het was destijds het grootste zonnepanalen dak van Hengelo. Het gehele traject van advisering tot bedrijfsklare oplevering werd begeleid door Nick Slaghuis die ons zeer ter zake kundig heeft voorgelicht.

  Wij zijn uitermate tevreden over de opbrengst en besparing die wij daardoor gerealiseerd hebben.

  Henk J. Pol, Directeur Heerbaart Jongman Metaal BV
 • Wat zeggen onze klanten?

  “Goed en vooral persoonlijk advies. Met al mijn vragen kon en kan ik terecht. De naservice is ook heel goed. Heel prettig.”

  Mevrouw D. Jacobson,

 • Wat zeggen onze klanten?

  “Wij van Mencke Landbouw BV vinden dat duurzaam werken de norm moet worden.
  Onze samenwerking met Sepa Green past in deze gedachte, waarbij Sepa Green Solutions ons heeft voorzien van duurzame energieoplossingen in de vorm van zonnepanelen.
  Sepa Green Energy verzorgt voor ons de verdere zaken zoals de (terug)levering van stroom en de levering van gas, waardoor alles binnen één bedrijf met één aanspreekpunt is geregeld.
  De langdurige samenwerking met Sepa Green voldoet voor ons dan ook zowel letterlijk, als figuurlijk aan onze duurzame uitgangspunten.”

  Berend & Elice Mencke, Mencke Landbouw BV