• Bouwen, wonen en werken
  Volgens de formule van Trias Energetica

  • Beperkte energieaanvraag
  • Duurzaam energie opwekken
  • Gebruik en hergebruik duurzame energie

  Meer informatie

Over Sepa Green Solutions

Laag-8

Over Sepa Green Solutions
Sepa Green Solutions streeft naar een duurzame en energieneutrale samenleving. We geloven dat het mogelijk is dat overheden, bedrijven en particulieren voor 2035 het energieverbruik voor de volle100% verduurzaamd hebben. Als professional in de energiemarkt draagt Sepa Green Solutions daar op een verantwoorde en betaalbare manier aan bij. Sepa Green Solutions staat voor oplossingen in de hele keten. Van energiebesparing en het duurzaam opwekken van energie tot gebruik en hergebruik van groene energie. Gunstig voor het milieu en onze leefomgeving maar ook gunstig voor uw portemonnee.

De beste oplossingen voor energieneutraal
Sepa Green Solutions helpt bij het terugdringen van energiegebruik door inzet van duurzame energiebronnen als wind, zon en biomassa. Voorbeelden daarvan zijn: zonnepanelen, zonnecollectoren, windturbines maar ook miniwarmtekrachtcentrales en biomassaketels. We bieden u voor elke situatie een passende oplossing. Sepa Green Solutions kenmerkt zich door oplossingen die praktisch toepasbaar, technisch haalbaar en economisch rendabel zijn.

 

Op weg naar energieneutrale gebouwen en woningen
De strategie van de Trias Energetica vormt de basis voor de denk- en werkwijze van Sepa Green Solutions. Het principe van de Trias Energetica is in 1996 geïntroduceerd door Novem en is met de jaren verder doorontwikkeld. Alles is erop gericht om zo duurzaam mogelijk, zo energiezuinig mogelijk en met zoveel mogelijk gebruik van energie uit hernieuwbare bronnen te werken.
Energiebesparing en geldbesparing
Sepa Green Solutions is ook gericht op kostenbesparing en kosteneffectiviteit. Zo bespaart u meer energie per geïnvesteerde euro.

 

 1. Energiebesparing en beperken van de energievraag
 2. Opwekken van duurzame energie
 3. Inzet van duurzame energie – groene stroom
  1. Gebruik van energie uit reststromen
  2. Gebruik van energie uit hernieuwbare bronnen
  3. Minimaal en zo efficiënt mogelijk gebruiken van fossiele energiebronnen

 

Meer weten over energiebesparing en verduurzamen?

Sepa Green Solutions voor besparen, opwekken en hergebruik van energie.

Mail of bel +31 (0) 88 01 24 821 voor meer informatie en direct antwoord op uw vragen.

 • Wat zeggen onze klanten?

  In mei zijn de eerste panelen gelegd op het dak van Twepa in Enschede. De panelen zijn in oost-west-richting geplaatst om een zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de zon. Daarnaast zorgt de licht grijze dakbedekking, waardoor het zonlicht weerkaatst, ongeveer zeven procent meer stroom. Twepa wil bijdragen aan een betere en duurzame wereld. Ik kijk tevreden terug op het eindresultaat. Ook het monitoren van Sepa Green Solutions wordt zeer gewaardeerd. Zonopbrengst, subsidie verwerking, saldering en onderhoud, zaken die Sepa voor ons ontzorgen.

  Een duurzamere manier van werken moet gewoon de norm worden.

  Coen Brinkman, Commercieel directeur Snuverink Twepa
 • Wat zeggen onze klanten?

  “We zijn erg tevreden met onze zonnecellen van Sepa Green Solutions. De opgewekte energie wordt mooi weergegeven in de grafieken, bovendien is het design van de panelen erg mooi ,niet geheel onbelangrijk vonden wij. Sepa biedt hierin de laatste trends op gebied van zonne-energie. Wij zijn vooraf goed geadviseerd vooraf mbt de ideale plaatsing van de cellen op het dak maar omtrent de belastingvoordelen. De monteurs die de panelen hebben geïnstalleerd waren vakbekwaam en hebben de panelen keurig gemonteerd. Sindsdien wij gebruik maken van zonnecellen veel meer inzichten gegeven in het verbruik van onze energie.

  Kortom;
  Onze zonnepanelen van Sepa liggen nu een paar maanden op ons dak en was een perfecte investering die zich in de toekomst zelf terugbetaald”

  Michel Schasfoort, Tevreden klant Sepa Green Solutions BV
 • Wat zeggen onze klanten?

  Sepa heeft een tweetal jaren geleden bij ons op  twee fabriekshallen zonnepanelen gelegd. Het was destijds het grootste zonnepanalen dak van Hengelo. Het gehele traject van advisering tot bedrijfsklare oplevering werd begeleid door Nick Slaghuis die ons zeer ter zake kundig heeft voorgelicht.

  Wij zijn uitermate tevreden over de opbrengst en besparing die wij daardoor gerealiseerd hebben.

  Henk J. Pol, Directeur Heerbaart Jongman Metaal BV
 • Wat zeggen onze klanten?

  “Goed en vooral persoonlijk advies. Met al mijn vragen kon en kan ik terecht. De naservice is ook heel goed. Heel prettig.”

  Mevrouw D. Jacobson,

 • Wat zeggen onze klanten?

  “Wij van Mencke Landbouw BV vinden dat duurzaam werken de norm moet worden.
  Onze samenwerking met Sepa Green past in deze gedachte, waarbij Sepa Green Solutions ons heeft voorzien van duurzame energieoplossingen in de vorm van zonnepanelen.
  Sepa Green Energy verzorgt voor ons de verdere zaken zoals de (terug)levering van stroom en de levering van gas, waardoor alles binnen één bedrijf met één aanspreekpunt is geregeld.
  De langdurige samenwerking met Sepa Green voldoet voor ons dan ook zowel letterlijk, als figuurlijk aan onze duurzame uitgangspunten.”

  Berend & Elice Mencke, Mencke Landbouw BV