Zonnepanelen, zonnecollectoren en zonneboilers

1

Eerlijk advies over zonnepanelen en zonnecollectoren / zonneboilers
U wilt duurzame zonne-energie opwekken. Dit levert u kostenbesparing op en u draagt bij aan een beter milieu. Sepa Green Solutions is eerlijk over de verschillen tussen de verschillende kwaliteiten en prestaties van zonnepanelen, zonnecollectoren en zonneboilers. De Sepa-adviseur geeft helder advies over aanschaf maar ook over onderhoud aan deze apparatuur. Op basis van deze betrouwbare gegevens weet u vooraf precies waaraan u begint.

 

Heldere informatie en een scherpe offerte nodig voor directie, Raad van bestuur of VVE? (ook voor particulieren)

Mail of bel +31 (0) 88 01 24 821 en maak direct een afspraak.

Wat is het beste zonnepaneel?

Voor het hoogste rendement wilt u zonnepanelen of zonnecollectoren die lang meegaan. Het is daarom raadzaam om te investeren in de beste opwekkers van zonne-energie die op dit moment te koop zijn.  Vraag Sepa Green Solutions om helder, objectief en eerlijk advies over de verschillen, een reële aanschafprijs, het onderhoud en de terugverdientijden.

 

 

Investeren in zonnepanelen of toch in zonnecollectoren?

Met een zonnepaneel wekt u elektriciteit op uit daglicht. Deze elektriciteit gebruikt u in de ruimte waaraan de zonnepanelen gekoppeld zijn. Te veel opgewekte elektriciteit levert u (meestal) aan het betreffende netwerk omdat opslaan van energie (nog) erg prijzig is. Een zonnecollector / zonneboiler wekt warmte op om te gebruiken voor verwarming en/of warm tapwater.

 

Meer weten over energiebesparing door zonne-energie?
Sepa Green Solutions voor besparen, opwekken en hergebruik van energie.

Mail of bel +31 (0) 88 01 24 821 voor meer informatie en direct antwoord op uw vragen.

 • Wat zeggen onze klanten?

  In mei zijn de eerste panelen gelegd op het dak van Twepa in Enschede. De panelen zijn in oost-west-richting geplaatst om een zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de zon. Daarnaast zorgt de licht grijze dakbedekking, waardoor het zonlicht weerkaatst, ongeveer zeven procent meer stroom. Twepa wil bijdragen aan een betere en duurzame wereld. Ik kijk tevreden terug op het eindresultaat. Ook het monitoren van Sepa Green Solutions wordt zeer gewaardeerd. Zonopbrengst, subsidie verwerking, saldering en onderhoud, zaken die Sepa voor ons ontzorgen.

  Een duurzamere manier van werken moet gewoon de norm worden.

  Coen Brinkman, Commercieel directeur Snuverink Twepa
 • Wat zeggen onze klanten?

  “We zijn erg tevreden met onze zonnecellen van Sepa Green Solutions. De opgewekte energie wordt mooi weergegeven in de grafieken, bovendien is het design van de panelen erg mooi ,niet geheel onbelangrijk vonden wij. Sepa biedt hierin de laatste trends op gebied van zonne-energie. Wij zijn vooraf goed geadviseerd vooraf mbt de ideale plaatsing van de cellen op het dak maar omtrent de belastingvoordelen. De monteurs die de panelen hebben geïnstalleerd waren vakbekwaam en hebben de panelen keurig gemonteerd. Sindsdien wij gebruik maken van zonnecellen veel meer inzichten gegeven in het verbruik van onze energie.

  Kortom;
  Onze zonnepanelen van Sepa liggen nu een paar maanden op ons dak en was een perfecte investering die zich in de toekomst zelf terugbetaald”

  Michel Schasfoort, Tevreden klant Sepa Green Solutions BV
 • Wat zeggen onze klanten?

  Sepa heeft een tweetal jaren geleden bij ons op  twee fabriekshallen zonnepanelen gelegd. Het was destijds het grootste zonnepanalen dak van Hengelo. Het gehele traject van advisering tot bedrijfsklare oplevering werd begeleid door Nick Slaghuis die ons zeer ter zake kundig heeft voorgelicht.

  Wij zijn uitermate tevreden over de opbrengst en besparing die wij daardoor gerealiseerd hebben.

  Henk J. Pol, Directeur Heerbaart Jongman Metaal BV
 • Wat zeggen onze klanten?

  “Goed en vooral persoonlijk advies. Met al mijn vragen kon en kan ik terecht. De naservice is ook heel goed. Heel prettig.”

  Mevrouw D. Jacobson,

 • Wat zeggen onze klanten?

  “Wij van Mencke Landbouw BV vinden dat duurzaam werken de norm moet worden.
  Onze samenwerking met Sepa Green past in deze gedachte, waarbij Sepa Green Solutions ons heeft voorzien van duurzame energieoplossingen in de vorm van zonnepanelen.
  Sepa Green Energy verzorgt voor ons de verdere zaken zoals de (terug)levering van stroom en de levering van gas, waardoor alles binnen één bedrijf met één aanspreekpunt is geregeld.
  De langdurige samenwerking met Sepa Green voldoet voor ons dan ook zowel letterlijk, als figuurlijk aan onze duurzame uitgangspunten.”

  Berend & Elice Mencke, Mencke Landbouw BV